Witgoed Reparatie

 

Al meer dan 25 jaar repareren wij witgoed apparatuur van alle bekende merken in Nederland. Of het nou gaat om uw vaatwasser, koelkast of wasmachine. Onze monteurs krijgen regelmatig training over de ontwikkeling in witgoedland.

WASMACHINE REPARATIE

Het is vervelend wanneer je wasmachine stuk is. Vaak precies wanneer je een was wilt draaien. De monteurs van Witgoed Service Dienst zijn gespecialiseerd in het repareren van alle merken en modellen wasmachine’s. Wij proberen u vaak al telefonisch een diagnose te geven over uw apparaat. Mocht dat niet lukken dan doen wij dat direct op locatie. Met onze jarenlange ervaring repareren wij 90% van alle apparaten voor een zo voordelig mogelijk tarief. Mochten de reparatiekosten te hoog zijn in verhouding tot de waarde van een nieuw apparaat dan geven wij u daar een eerlijk advies over. Neem direct contact met ons op en meld uw storing.

KOELKAST REPARATIE

Het is vervelend wanneer je koelkast stuk is. U wilt natuurlijk voorkomen dat al het eten bederft. De monteurs van Witgoed Service Dienst zijn gespecialiseerd in het repareren van alle merken en modellen koelkasten. Wij proberen u vaak al telefonisch een diagnose te geven over uw apparaat. Mocht dat niet lukken doen wij dat direct op locatie. Met onze jarenlange ervaring repareren wij 90% van alle apparaten voor een zo voordelig mogelijk tarief. Mochten de reparatiekosten te hoog zijn in verhouding tot de waarde van een nieuw apparaat dan geven wij u daar een eerlijk advies over. Neem direct contact met ons op en meld uw storing!

VAATWASSER REPARATIE

Het is vervelend wanneer je vaatwasser stuk is. Vaak precies wanneer hij vol is met de vuile vaat. De monteurs van wasmachine reparatie Den Haag zijn gespecialiseerd in het repareren van alle merken en modellen vaatwassers. Wij proberen u vaak al telefonisch een diagnose te geven over uw apparaat. Mocht dat niet lukken dan doen wij dat direct op locatie. Met onze jarenlange ervaring repareren wij 90% van alle apparaten voor een zo voordelig mogelijk tarief. Mochten de reparatiekosten te hoog zijn in verhouding tot de waarde van een nieuw apparaat dan geven wij u daar een eerlijk advies over. Neem direct contact met ons op en meld uw storing!

GRATIS advies over uw witgoed reparatie

Krijg inzicht in de kosten van uw witgoed reparatie. Onze experts brengen dit GRATIS in kaart voor u.

1 + 14 =

Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u andere vragen? Aarzel niet en bel ons of zet uw vraag op de mail.

085 0655 796
info@dijkwitgoed.nl